İçeriğe geç
Ana sayfa » Özgün Çocuk Hikayeleri

Özgün Çocuk Hikayeleri

özgün masallar

özgün masallar ve hikayeler web sayfamızda

Hikayeler, masallar  ve öyküler çocukların hayal dünyasında çok önemli bir yer tutuyor. Bu anlamda özgün çocuk hikayeleri çocuklar için birer yol gösterici olduğundan aslında bugünkü ve gelecekteki yaşamımıza hikayeler yön veriyor. Çünkü bu hikayelerin temel hedefi, gelecekteki neslin doğru bir şekilde yetişmesini sağlayacak mesajları çocuklara aktarmasıdır. Örneğin doğa ve çevre bilinci ile yetişen bir çocuk, onun ne kadar değerli olduğunu en baştan bilerek hareket edecektir. Aynı zamanda çocukların topluma faydalı hizmetler yapabilmesini sağlayan bu hikayeler takdir edersiniz ki son derece dikkatli bir şekilde kaleme alınmayı gerektiriyor.

Masallar Doğru Mesaj İçermeli

Bu tarz eserlerde verilecek yanlış bir mesajın çocuklar üzerinde ömür boyu etkili olabileceği asla unutulmamalıdır. Bu gerçeklikten yola çıkan dizi senaryosu ekibimiz ve yazarımız özgün masallar hazırlıyor ve çocukların en doğru biçimde yönlendirilmesini sağlıyor. Söz gelimi aile sevgisi, büyüklere saygı ve küçüklere sevgi vurgulanan en önemli noktalar. Bunun dışında doğal yaşamı koruma, çevre bilinci, hayvanları sevme yine bu hikayelerde verilen mesajların başında geliyor. Elbette bu örnekler çoğaltılabilir. Topluma yararlı işler yapma, gibi daha sayılamayacak birçok kavramı hikayelerimize işliyoruz.

Çocuk Hikayeleri Geleceğimizi Şekillendiriyor

Bilindiği gibi çocuk hikayeleri kahramanları hikayeyi okuyan  çocuklar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Dolayısıyla kahramanımız ne yaparsa doğru olarak kabul ediyor. Yetişkinliğe kadar geçen sürede hikaye kahramanlarının yaptıklarını tatbik etmeye çalışan çocuklar kahramanın her hareketini tekrlıyor. Aslında bu çocuğun doğası gereği içgüdüsel olarak taklit etme isteğinden kaynaklanmaktadır.  Bu nedenle hikaye yazarları eserlerini kaleme alınırken en ufak hata bile  yapmaktan çekinmelidir. Çünkü çocuk üzerinde bir ömür boyu silinmeyecek etki bırakacaktır. Yayıncı veya bireysel olarak hikaye taleplerinizi dizi senaryosu ekibimize ile çalışarak edinebilirsiniz. Üstelik birebir çalışma temposu içerisinde başarılı bir çalışma olacağını ifade etmek isteriz.

Özgün Hikaye Taleplerinizi Lütfen Bildiriniz

Elbette hiçbir yerde yayınlanmamış ve orijinal hikayeleri sadece yapımcı firmalar talep etmiyor. Özgün hikaye ve animasyon senaryoları aynı zamanda çizgi film sektörü için de büyük önem taşıyor. Bunun dışında bireysel yayıncılar ve  okullar yine potansiyel olarak bu eserlere ihtiyaç duyabiliyor. Elbette tiyatro grupları veya kamu kurumları tarafından da talep edilen bu eserleri sayfamızdan temin edebilirsiniz. Lütfen çalışmalarımızla ilgili olarak bilmek istediklerinizi dizisenaryosu.com iletişim bölümünde yer alan telefonlarımız üzerinden aktarınız. Ayrıca taleplerinizi e-posta adresimiz üzerinden bizlere iletebilirsiniz.  Faydalı bilgilerle dolu, çevreci ve topluma faydalı olacak eserlerde buluşmak dileğiyle. Çocuklar için kaleme alınan muhteşem Özgün çocuk hikayeleri  için bizleri aramayı unutmayınız. Sevgi ve mutlulukla kalınız.

 

WordPress › Hata