İçeriğe geç
Ana sayfa » Film Senaryosu

Film Senaryosu

senaryo yazdırmak

Hepimizin aklında illaki unutamadığımız bir filmden kalma sahneler vardır. Elbette bu unutulmaz filmlerin oyuncusuyla, yönetmeniyle ve film senaryosu ile hafızalarımızda yerini almaya hak kazanması kolay bir süreç sonunda gerçekleşmemiştir. Buradan hareketle eski film tadında yeni versiyonları kaleme almak  üzere yola çıkan dizi senaryosu ekibimiz kolları sıvadı. Üstelik şimdiden unutulmaz eserleri kaleme almaya başladı. Bunun yanı sıra  dizi senaryosu dışında sayfamızdan tiyatro senaryosu veya dijital alanda kullanılmak üzere animasyon senaryosu gibi birçok farklı alanda içerik üreten yazarımız ile mutlaka tanışmanızı öneriyoruz.

Film Senaryosu

Özgün Film Senaryoları Sayfamızdan Temin Edilebiliyor

Yazarımız ile tanıştıktan ve arayışlarınızı kendisine aktarmanızın ardından artık çalışmanın büyük bölümü tamamlanmış oluyor. Dolayısıyla özgün film senaryoları için start alacak sürecin başlangıcı tamamen sizinle yazarımız arasındaki anlaşmayla şekillenmektedir. Tabi hiçbir şekilde alıntı içermeyen özgün bir eserin yazılması zaman alacaktır. Ayrıca oldukça önemli bir enerji gerektirecektir. Peki, nasıl bir metodoloji izlenmesi gerekiyor? Kısaca bu konuya da açıklık getirelim.

 

Senaryo Yazarlığı Çalışmalarımızdan Her Anlamda Yararlanabilirsiniz

Fiyat ve telif konuları üzerinde yazarımız ile anlaşmanız durumunda senaryo yazarlığı hizmetlerimizin başlamaması için hiçbir neden yok. Elbette eser sizlere bölümler halinde teslim edileceğinden kontrol altında tuttuğunuz bir süreç söz konusudur. Dolayısıyla elinize içinize sinmeyen bir eserin geçme ihtimali yoktur diyebiliriz. Tabi kendi konseptinize uygun bir tarifi yazarımıza mutlaka yapacaksınızdır. Sözgelimi hangi kitleye hitap etmesini istediğinizi veya yaş grubu olarak hedeflerinizi aktarmanız gerekiyor. Tüm bu öneri tarzında yapacağınız detaylandırmalar çalışmanın sağlıklı yürütülebilmesi için önemli detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Dizi Senaryosu veya Sunum Yazısı Konseptimiz İçerisinde Yer Alıyor

Ekibimizden ister dizi senaryosu, hatta toplantı ve konuşmalarınız için sunum yazısı bile talep edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken iletişim seçeneğinde bulunan telefon numaramızdan veya e posta adresimizden bizlere ulaşmak olacaktır. Bütün ihtişamı ile değerli oyuncularımızın rol aldığı filmlerin bugünde yazılmaması için aslında hiçbir engel bulunmuyor. Yeter ki sabır ve sanat bir araya gelsin. Mutlaka birçok başarılı film senaryosu eşliğinde muhteşem eserler kaleme alınacaktır. Tüm sanat camiasına ve sanatseverlere saygılarımızla. Esen kalınız.

 

Etiketler:
WordPress › Hata