İçeriğe geç
Ana sayfa » Radyo Tiyatrosu

Radyo Tiyatrosu

Radyo Tiyatrosu

Her ne kadar yerini görsel ve dijital yayıncılığa kaptırmış olsa da yine de radyo yayıncılığı halen güncelliğini koruyor. Birbirinden etkileyici ve özgün radyo tiyatrosu  için taleplerinizi karşılıyoruz. Evet bu önemli ihtiyacı karşılamak üzere kurulan sayfamız radyo yayıncılığına özgün eserler kazandırmayı hedeflemektedir. Dolayısıyla dijital veya   klasik metotlarla yayıncılık yapan tüm kuruluşlara eser temin edecek sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

Radyo Hikayeleri Özgün Şekilde Sayfamızdan Temin Edilebilir

Yayın politikanıza uygun radyo hikayeleri ve benzeri özgün eserleri sipariş üzerine yazdırabileceğiniz sayfamızı yakından takip etmeyi unutmayınız. Eser sipariş vermek için tek yapmanız gereken iletişim seçeneklerimiz üzerinden yazarımıza ulaşmak olacaktır. Daha sonra süreç otomatik olarak ilerliyor ve yazarımız ile yapacağınız anlaşmanın ardından çalışma start alıyor. Dilerseniz bu noktada eserin sahiplenilmesi sürecinin detaylarını sizlerle paylaşalım. Aslında dizi senaryosu ekibi ile çalışmanın her anlamda birçok avantajı var. Özellikle radyo tiyatroları yayınları için yazar ile anlaşmalı  özgün eser kullanmak her zaman avantajlıdır. Dolayısıyla başta yayıncılar olmak üzere benzer tüm alanlarda yazar ile hareket etmek faydalı bir yöntemdir. Çünkü bu yöntemle telifli eserler kullanarak oldukça önemli miktarlarda bir maliyet ayrılmasına gerek kalmıyor. Dolayısıyla radyo yayıncılığının kendi  konseptine uygun eserleri yazdırarak bu çalışmadan gelir elde etmesi bile mümkündür. İzin verirseniz şimdi de bir başka hizmetimiz hakkında sizleri bilgilendirelim.

Senarist

Radyo Masalları ve Hikayeler Dinleyici Kitlesi Kazanılmasının Etkili Yöntemi

Şöyle düşünelim tıpkı müzik yayınlarında olduğu gibi eserin sahibine belirli oranlarda telif ödemek zorunda kalıyorsunuz. Ancak radyo masalları gibi eserlerin bizzat yazar ve radyo tarafından sahiplenilmesi bu kez tersine bir durumu beraberinde getirecektir. Dolayısıyla yazarla birlikte çalışmak radyo kanalına bir ekonomik değer kazandıracaktır diyebiliriz. Tabi  böylesine bir proje eseri talep eden ile senarist yazarımız arasında bir sözleşmeye bağlanması mümkündür. Bunun yanı sıra radyo yayıncısı eseri tüm hakları ile yazardan satın alabiliyor. Buradaki esası senarist yazar ve yayıncı arasında yapılacak anlaşma oluşturmaktadır diyebiliriz. Lütfen başta radyo tiyatrosu olmak üzere çalışmalarımız hakkında bilmek istediklerinizi sayfamıza aktarınız. Sizlerle çalışmaktan bizlerde büyük mutluluk duyacağız. Esenlikler diliyoruz.

WordPress › Hata