İçeriğe geç
Ana sayfa » Film Yapımcıları

Film Yapımcıları

Film Yapımcıları

Özgün SenaryolarBaşta reklamcılık alanında olmak üzere neredeyse her türlü tanıtımın görsel iletişim yoluyla sağlandığı günümüzde film yapımcıları artık çok daha fonksiyonel bir misyonu yerine getiriyor. Dilerseniz web sayfamızdan dizi senaryosu konseptimize uygun film yapımcıları ile buluşabileceğinizi biliyor muydunuz. Evet, sayfamız senaryo ve yazılan senaryoyu çekebilecek  film yapımcıları arasında bir köprü görevi üstleniyor. Dolayısıyla projeniz için  senaryo yazarı, animasyon tasarımcısı ve seslendirme sanatçısını sayfamızda bir arada bulabilirsiniz.

Animasyon Film Yapımcısı Arayışınızın Çözümü Sayfamızda Olabilir

İster çocuklara yönelik interaktif bir çalışma, ister reklama yönelik bir animasyon film projesi için sayfamızdan yardım alabilirsiniz. Bunun dışında yine dizi ya da belgesel niteliğinde çalışmalar için sayfamızdan senaryo temin edebilirsiniz. Sizlerden gelecek sipariş doğrultusunda senarist yazarımız eseri belirlenen sürede kaleme alarak teslimatını gerçekleştirmektedir.

Tüm Projeyi Dizi Senaryosu Ekibi Profesyonel Şekilde Gerçekleştiriyor

Bu alanda yaşanan en büyük sorunlardan biri, proje için onlarca değişik firma veya bireysel freelancerler arasında gezinmektir. Üstelik çok sayıda kişi ile muhatap olmak ve her birinden farklı fiyat&kalite ikilemi arasında kalmakta zor bir durum olsa gerek. Buradan yola çıkan dizi senaryosu mevcut yazarlık potansiyelini animasyon film yapımcıları ve seslendirme sanatçıları ile destekleyen bir model geliştirdi. İsterseniz bu noktada kısaca eser tesliminin hangi şartlarda gerçekleştiğini aktaralım. Öncelikle konuyu sizler belirledikten sonra kendi konseptinizi yazarımıza tarif ediyorsunuz. Daha sonra yazarımız ile ilkesel olarak anlaşmanızı yaptıktan sonra artık projenin bölümler halinde teslimine geçiliyor. Dolayısıyla çalışmanın sonunu beklemeden bitirilen bölümler sizlere sunuluyor ve bir bakıma süreç kontrolünüz altında ilerliyor.

Senarist

Konuyu Bize Aktarın, Senaryosunu Yazalım ve Film Haline Getirelim

Kadrosunu seslendirme sanatçısı, senaryo yazarı ve film yapımcıları ile güçlendiren sayfamızdan farklı çalışmalar talep edebilirsiniz. Sözgelimi özgün çocuk hikâyeleri, masallar, roman çalışması veya sunum yazısı (makale) talep edebileceğinizi lütfen unutmayınız. Üstelik fiyatlarımız makul düzeyde tutuluyor. Elbette yazarımız ile aranızda gelişecek anlaşma çalışmaların başlaması için yeterli oluyor. Ayrıca çekimi tamamlanmış klip senaryosu tarzında taleplerinizin de sayfamızdan karşılanabileceğini anti parantez hatırlatmış olalım. Lütfen aklınızdaki projeniz için, Senarist, Seslendirme Sanatçısı veya film yapımcıları arayışınızı  kendinize dert etmeyiniz.  Dizi senaryosu ekibi bunun için var. Esenlikler diliyoruz.

WordPress › Hata