İçeriğe geç
Ana sayfa » Kitap Yazdırmak İstiyorum

Kitap Yazdırmak İstiyorum

Kitap Yazdırmak

Roman Yazmak İstiyorum Nasıl bir yol izlemeliyimBir kitap yazmak istiyorsunuz fakat yoğun işleriniz dolayısıyla bir türlü fırsat bulamıyorsunuz. Sizde kitap yazdırmak istiyorum diyenler arasındaysanız şu an çok doğru bir yerdesiniz. Çünkü dizisenaryosu.com kitap yazmak isteyenlere bir çok alternatif sunuyor. Peki, sistem nasıl işleyecek. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden hemen bu soruların ayrıntılarına geçelim. Öncelikle iletişim seçeneğimiz de bulunan telefon numarası ya da eposta üzerinden bir görüşme sağlıyoruz. burada amaç karşılıklı olarak iletişimin çok daha sağlıklı ilerlemesini sağlamaktır. Eğer eposta üzerinden yazışma yoluyla iletişim kurmak isterseniz bunu tamamen sizin tercihinize bırakıyoruz. Bunun anlamı; gerçek adınızı veya kişiliğinizi belirtmeden de bir kitap yazdırabileceğinizdir. Aslında burada hedef tam olarak kitabı sipariş edecek kişinin kim olduğundan ziyade, ortaya çıkacak eserin nitelikli ve kaliteli bir eser olmasıdır. Dolayısıyla kim olduğunuz değil, nasıl bir çalışma yapmak istediğiniz bizim için daha önemli diyebiliriz.

Kitap Yazdırmak İçin Bizimle İletişim Kurabilirsiniz.

Elbette ilk iletişim sonrasında gerekli anlaşma sağlanması durumunda bir çalışmaya start veriliyor. Tabi bir kitap yazdırmak için öncelikle sizlerden gelecek yönlendirmeler ve hikayelere ihtiyaç duyulacaktır. Bu veriler ışığında senaryolaştırılacak olan eserde yazarımız sizlere ilave kurguları mutlaka aktarıyor. Onayınız alındıktan sonra çalışma esere yansıtılarak kaleme alınmaya devam edecektir. Uzun soluklu bir çalışma olacağından, ihtiyaç duyulduğu zamanlarda iletişim halinde olunması şarttır. Bu yöntemin çalışmanın hızlı ilerlemesine katkı sunacağı unutulmamalıdır. Bu nedenle mümkün olduğunca yazar ile temas halinde kalınmasında büyük yarar olacağını hemen belirtelim. Tabi bu diyalog için illaki telefon ile yapılması gerekmiyor. Örneğin E posta ve diğer alternatif yöntemlerle  elbette kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra yapacağınız ses kayıtlarını yazarımıza ulaştırabilirsiniz. Dolayısıyla ses kayıtlarını çözümleme yöntemiyle aynı çalışma formatı elbette ki sürdürülebiliyor.

Kişiye Özel Kitap Statüsünde Bir Eseri Sizin İçin Kaleme Alabiliriz

Sizinle özdeşleşecek bir eserin kaleme alınması çalışmanın uzunluğuna göre elbette belirli bir zamana yayılacaktır. Dolayısıyla talep etmeniz durumunda ve anlaşmaya bağlı olarak bitirilen her bölüm teslim edilebilmektedir. Ayrıca kişiye özel kitap çalışması sizler adına kaleme alınırken ihtiyaç duyulacak önemli bir konu daha bulunmaktadır. Kitabı sipariş verecek olan kişinin dünyaya bakış açısı veya kişisel düşüncelerinin kitaba hangi oranda yansıtılacağı mutlaka belirtilmelidir. Ancak bireysel olarak aktarmak istediğiniz mesajların tam olarak yansıtılabilmesi için detayları yazarımız ile paylaşmanızı tavsiye ediyoruz. Sonuçta eserin tam manasıyla sizleri ifade edebilmesini bu yöntem sağlayacaktır. Bir başka değişle burada belirleyici rol sizlersiniz.  Lütfen kitap yazdırmak istiyorum fakat buna zamanım yok demeyiniz. Dizisenaryosu.com hizmetleri ile yazarlık hayalinizin gerçeğe dönüşmesi için telefonlarımızı aramanız yeterli oluyor.  Esenlikler diliyoruz.

 

WordPress › Hata