İçeriğe geç
Ana sayfa » Özgün Yazı Sayfamıza Hoş Geldiniz

Özgün Yazı Sayfamıza Hoş Geldiniz

İçerik Metni

Özgün YazıArtık bir yazının nerede kim tarafından yazıldığı ve orijinal olup olmadığı arama motorları tarafından anında algılanıyor. Dolayısıyla özgün yazı artık çok daha değerli ve arama motorları tarafından ödüllendirilen bir kavram. Özellikle web sayfaları tarafından büyük talep görmesinin nedeni ise arama motorlarının SEO kriterlerine dikkat etmesidir. Bu kriterleri uygulayan web sayfalarını ödül olarak birinci sayfalara taşımasıdır. Elbette emek sarf edilen bu yazılar kolaylıkla ortaya çıkmıyor. Söz gelimi yazılacak konunun pek çok farklı kaynaktan araştırılması ve incelenen kaynaklardan alıntı yapılmadan yazılması gerekecektir. Bunun dışında kopya edilmeden tekrar özgün bir şekilde kaleme alınması sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Bu nedenle özgün yazı talebi giderek artan bir ihtiyaç ve bu ihtiyacı göz önünde bulunduran dizisenaryosu.com talep edilen %100 özgün yazıları sipariş üzerine yazılmasını sağlamaktadır.

Özgün Yazılar Ziyaretçinize Verdiğiniz Önemi Gösteriyor

Şöyle düşünelim bir web sayfasını ziyaret ediyorsunuz ve orada okuduğunuz yayını hangi sayfaya giderseniz gidin tekrar okumak zorunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla ziyaretçinize özgün yazılar yazmadığınız sürece onun değerli olduğunu hissettiremezsiniz. Ancak onun alıntı ve kopya olması hiç bir arama motoru tarafından hoş karşılanmayacaktır. Eğer sizlerin de hazırlamanız gereken bir özgün yazı talebiniz var ise? Sayfamızdan bu anlamda yararlanabilirsiniz. Bu bir gazete veya dergi için olabilir veya kendi web sayfanızda yayınlama amacını taşıyabilir. Lütfen böyle bir konuda dizi senaryosu ekibinden destek almayı unutmayınız.

Senarist

Sayfamızda Özgün Eserler Üretiliyor

Tabi senarist yazarımız tarafından kaleme alınan bir çok farklı konseptte çalışmayı talep edebileceğinizi hemen belirtelim. Sözgelimi , klip senaryoları, masallar, animasyon senaryosu, özgün çocuk hikayeleri veya bir makale talep etmeniz mümkündür. İzninizle eserlerin teslim konusuna kısaca değinelim. Sayfamızın senaryo yazarı ile yapacağınız prensipte anlaşma yeterli olacaktır. Anlaşma sonrasında artık bölümler halinde sizlere teslim edilecektir. Dolayısıyla eserin yazım sürecinin en başından itibaren sizin kontrolünüzde yürüyen bir çalışma olacağını ifade edebiliriz.  Bizlere iletişim seçeneğimiz üzerinden günün her saatinde ulaşabilir ve daha kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Başta özgün yazı olmak üzere teslim edilen eserleri yayınlanana kadar kimseyle paylaşmamaya lütfen özen gösteriniz. Dizi senaryosu ekibimizden teslim edilen her eserin artık sizin kontrolünüzde olduğunu unutmayınız. Esenlikler diliyoruz

WordPress › Hata