İçeriğe geç
Ana sayfa » Uzay İle İlgili Hikayeler

Uzay İle İlgili Hikayeler

Bilim Kurgu Hikayeleri Alien

Hiçbir şey insanlığa uzay boşluğunda ki gizem kadar ilgi çekici gelmez. Çünkü uzayın henüz çok küçük bir bölümünü görüyoruz. İşte uzay ile ilgili hikayeler bir bakıma bu bilinmezliği aydınlatmaya çalışıyor ve hayal dünyamızı kullanarak sonsuz karanlığı aydınlatmaya çalışıyoruz. Elbette son derece başarılı yapıtlar ve oldukça yaratıcı fikirlerde çıkmıyor değil. Hayli başarılı bilim kurgu hikayelerinin pekala işlendiği günümüz filmcilik dünyasında bu tür yapıtlara sık rastlayamamak maalesef üzüntü vericidir. Bunun başlıca nedeni tabii ki bilim kurgu alanında çekimlerin maliyetinin yüksek olmasıdır diyebiliriz.

Bilim Kurgu Hikayeleri Alien

Bilim Kurgu Hikayeleri Hayal Dünyasının Sınırlarını Zorlamalı

Dizi senaryosu ekibi olarak bizler de bilim kurgu hikayeleri kaleme alarak bu alanda ihtiyaç duyulan hayal dünyası kaynağını oluşturmaya çalışıyoruz. Hatta bu amaçla birkaç eseri çoktan  yazmaya başladık bile. Elbette bu senaryoların çekim aşaması nasıl olur veya böyle bir projeyi ülkemizde değerlendirebilecek bir yapım firması var mıdır? Bilemiyoruz. Fakat bu şartlar bizim bilim kurgu tarzında eserleri yazmamıza tabii ki engel değildir. Sonuçta işin nasıl çekilecek kısmını düşünerek hareket edilmesi ortaya eser çıkmamasına neden olacağından en azından biz üzerimize düşeni yapalım noktasındayız. Tabi bu konu senaryo bazında değerlendirildiğinde ortaya çıkan sonuçtur. Kitap, Dergi veya mini hikaye şeklinde bu eserlerin basılarak değerlendirilmesi de pekala mümkündür. Bu tarz bir talebiniz olması durumunda web sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bilim Kurgu Öyküleri Özgün Bir Şekilde Yazılıyor

Elbette konseptimiz gereği bu eserlerin tamamen özgün bir şekilde yazılması ve bir eser statüsüne geçmesi önceliğimizdir. Bunun anlamı www.dizisenaryosu.com her zaman özgün eserler kalem alır ve hiçbir şekilde kopya alıntı yapmaz. tabii bünyemizde Senarist yazar, Seslendirme Sanatçısı ve Prodüksiyon firmalarının eşgüdümlü çalışması ile kurguladığımız çalışma biçimimiz Bu anlamda ortaya çıkacak ihtiyaçları karşılamak üzere Dizayn edildiğini hemen hatırlatalım. Dolayısıyla web sayfamızdan gerekli senaryo anlamında gerek seslendirme ve prodüksiyon anlamında hizmetler alabilirsiniz. Ayrıca konuyla ilgili olarak merak ettiklerinizi bizlere web sayfamız üzerinde bulunan iletişim seçenekleri üzerinden ulaşarak aktarabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sayfamızdan uzay ile ilgili hikayeler animasyon senaryosu, klip senaryosu, interaktif oyun veya yazı editörlüğü çerçevesinde senarist yazarımız tarafından sunulan hizmetleri alabileceğinizi lütfen unutmayınız görüşmek üzere esenlikler diliyoruz.

Etiketler:
WordPress › Hata