İçeriğe geç
Ana sayfa » En İyi Senaryo

En İyi Senaryo

En iyi Senaryo

Kısa Metrajlı Film SenaryolarıElbette ki her yeni yayın projesinin ilk ve tek hedefi başarıdır. Dolayısıyla yola en iyi senaryo ile çıkmak ister amatör olsun ister profesyonel her yapımcının ortak düşüncesidir. Peki hizmetlerimizden nasıl yararlanacaksınız. Öncelikle senarist yazarımız ile bir görüşme gerçekleştirerek bu görüşmeden sonra bir yol haritası çıkarılması ilk aşamadır diyebiliriz. Çünkü talep ettiğiniz yayın alanı, film türü, film formatı ve daha pek çok detay bu görüşme sonrasında şekilleniyor.  Bu nedenle milyonların izleyebileceği bir projeye profesyonel başlangıç yapmış olmanızı önemsiyoruz.

Özgün Senaryo Sizleri Başarıya Götürüyor

İzin verirseniz burada çok önemli bir hatırlatma yaparak konumuza devam edelim. Yayıncılık alanında yapılan en önemli hataların başında özgün senaryo kullanmamak ve bunun yerine başkasını taklit ederek bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışmaktır. Daha en başından başarısızlığı hedefleyen böyle bir yaklaşıma asla girmemenizi öneriyoruz. İster deneme amaçlı, ister ilk çalışmanız olması nedeniyle böylesine hassas bir konunun pas geçilmesi yayıncılık yaşamınızın sekteye uğramasına neden olacaktır. Çünkü yasalarla koruma altındaki bir eseri taklit etmek projenizi önemsemediğiniz anlamını taşıyor.

Senaryo  Yazarı İle Birebir Kontak Halinde Eser Oluşturulabilir

Buradan hareketle web sayfamızın senaryo yazarı ile birebir kontak halinde eseri oluşturabilir ve tamamen özgün bir şekilde sizin projenize özel çalışma isteyebilirsiniz. Tabi telifli veya telifsiz olmak üzere iki farklı şekilde talep edebileceğiniz çalışmanın diğer önemli detaylarını senarist yazarımız ile görüşerek öğrenebilirsiniz. En iyi senaryo yola ile yola çıkmanız dileğiyle esen kalınız.

WordPress › Hata