İçeriğe geç
Ana sayfa » Çocuk Tiyatrosu

Çocuk Tiyatrosu

Çocuk Tiyatrosu

Geleceğimiz ve en değerli varlığımız olan çocuklar, elbette her şeyin en iyisini fazlasıyla hak ediyorlar. Bu anlamda  eğitim yöntemi olarak kullanılan çocuk tiyatrosu aslında en öğretici metotlardan biri. Bu çalışmalar onların doğru bir biçimde yaşama hazırlanmalarını sağlıyor diyebiliriz. Çünkü istatistikî veriler  özellikle interaktif oyun etkinliğinin çocukların üzerinde çok etkili olduğunu gösteriyor. Ayrıca oyun yoluyla öğreti çok daha kalıcı etkiler bırakıyor. Dolayısıyla çocukların izlediği her yayının onların hafızalarında kalıcı yer ettiği göz ardı edilmemelidir. Buradan hareketle web sayfamızdan daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve sahnelenmemiş didaktik özelliklerde interaktif oyunları temin edebileceğinizi hemen hatırlatmak istiyoruz.

Çocuk Etkinlikleri Her Anlamda Eğitici Olmalıdır

Bilindiği üzere çeşitli etkinliklerle destekleme eğitim ve öğretimden çok daha yüksek verim alınmaktadır. Bu nedenle çocuk etkinlikleri düzenlenirken her yönden üzerinde düşünülmüş bir hareket tarzı geliştirmek şarttır. Çünkü çocuklara aktarılacak her türlü yanlış bilgi hafızalarında bu şekilde kalmasına neden oluyor.  Dolayısıyla çocuk tüm yaşamı boyunca bu yanlış düşüncelerle mücadele etmek zorunda kalacaktır. Hatta bu bilgiyi doğru kabul ettiği için yanlışta ısrar ederek doğru bilgilendirmeleri reddedecektir. Dolayısıyla çocuklara yönelik çalışmalarda deyim yerindeyse “akan sular duruyor”. Elbette atılan her adım büyük dikkat gerektiriyor. Tüm bu kriterlerin dikkatlice hesap edildiği çocuk tiyatrosu oyunlarını kaleme alan senarist yazarımız ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz. Bunun için iletişim numarasını aramanızın yeterli olacağını hatırlatmış olalım.

Çocuk Tiyatrosu

Çocuk Tiyatro Oyunları Etkileşimi Maksimum Seviyeye Çıkarıyor

Çocuklar özellikle birbirlerine bakarak bazı şeyleri doğru, bazı şeyleri de yanlış olarak kabul ederler. Sözgelimi interaktif çocuk tiyatro oyunları sahnelenirken etkinliğe iştirak eden tüm çocuklar “Evet” veya “Hayır” gibi ifadelerle katılım sağlarlar. İşte bu katılım sırasında yanlışlar ve doğrular işlenerek etkileşim maksimum seviyeye çıkarılmış olacaktır. Günümüzde “Milli Eğitim Bakanlığı” tarafından teşvik edilen bu uygulamalar eğitime önemli katkı sağlıyor. Dilerseniz sizlerde web sayfamızın senaryo yazarı tarafından kaleme alınan çocuk tiyatrosu, interaktif oyun, çocuk hikayeleri veya özgün masalları sipariş üzerine yazdırabilir ve bu anlamda taleplerinizi iletebilirsiniz. Her şey çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu olması için diyoruz ve esenlikler diliyoruz.

WordPress › Hata